
Lækker hovedret med kylling indsvøbt i bacon, hvidløg og pesto serveret med frisk pasta og pesto sovs.
Opskriften er til to personer
Ingredienser
2 kyllingebryster
1 pk. bacon
grøn pesto
hvidløg
fløde
mælk
marizena jævner
champignoner
peberfrugt
olie
kyllingefond
Fremgangsmåde
Steg kyllingen i en smule hvidløg til det er næsten færdigt – læg 4 stykker bacon tæt op af hinanden og påfør derefter pesto og presset hvidløg i olie og pak kyllingebrystet ind i baconen – gør det samme med det andet bryst. Tag et ildfast fad, hæld olie i, snit nogle champignoner og nogle peberfrugter og læg dem i fadet – læg derefter kyllingen i fadet. Bag dem i ovnen på 200 grader til baconen er sprød.
Lav en fløde/mælkesovs med kyllingefond, hvidløg og pesto og smag til med salt og peber.
Kog derefter pastaen.
Til retten kan evt. bruges flute eller andet sjov.
Go’ fornøjelse